1. Algemene voorwaarden

Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van 't Stengeltje zijn de Voorwaarden van toepassing, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen.

2. Bestelproces

2.1 Om een geldige  bestelling te plaatsen via de Webshop dient u alle gevraagde gegevens mee te delen en de Voorwaarden te aanvaarden.

2.2 Uw aankoop via onze Webshop gebeurt tegen de prijs die op dat ogenblik meegedeeld wordt in onze Webshop, door in te gaan op een welbepaald verkoopaanbod, met name door te klikken op de bestelknop. Erkent u dat u door op de bestelknop te klikken een betalingsverplichting aangaat.

2.3 Onmiddellijk na een succesvolle geplaatste bestelling ontvangt u een e-mail waarin de aankoop bevestigd wordt en waarin een samenvatting van de voorwaarden van de aankoop wordt gegeven.
2.4 Klant dient zijn inloggegevens, zijn gebruikersnaam en wachtwoord strikt geheim te houden. 't Stengeltje is niet aansprakelijk voor misbruik van de inloggegevens en mag er steeds vanuit gaan dat een klant die zich aanmeldt op de website ook daadwerkelijk die klant is


3. Betalingen

Aankopen via de webshop kunnen betaald worden met volgende betaalmiddelen: Bancontact

 

4. Cadeaukaarten inwisselen 

Cadeaukaarten kunnen niet voor contant geld worden ingewisseld. Cadeaukaarten kunnen enkel worden terugbetaald gedurende 15 dagen na aankoop en op vertoon van het orginele document. Alsook worden cadeaukaarten enkel in zen geheel terugbetaald. 
Cadeaukaarten die via de website worden besteld kunnen niet worden terugbetaald.

 

5. Levering

Tenzij anders vermeld, zijn de leveringskosten niet inbegrepen in de vermelde prijs en wordt er enkel in België geleverd. Gelieve voor mogelijke leveringen in het buitenland contact op te nemen via de hieronder vermelde contactgegevens.

 

6. Contact

Voor bijkomende vragen, opmerkingen of klachten kan u ons contacteren via volgende kanalen:

Telefonisch op volgend nummer : +3226812148
Per e-mail op volgend e-mailadres : tstengeltje@gmail.com
Per post op volgend adres: Mechelsesteenweg 534, 1930 Nossegem