Bent u aan het overwegen om een bloemenabonnement* te nemen?

Hiervoor kan je bij ons terecht, bloemenwinkel 't Stengeltje. Wij bezorgen u op de afgesproken momenten een vers samengesteld bloemstuk, boeket of indien gewenst een plant zodat u zorgeloos kan genieten van al het moois dat moeder natuur te bieden heeft.

Waarom een bloemenabonnement*?

Een mooi bloemstuk, boeket of strategisch geplaatste plant draagt bij aan de sfeer van uw huis, winkel of bedrijf. De geur, kleur en bloemenpracht straalt een positieve invloed uit waardoor iedereen ongetwijfeld met meer plezier aan het werk gaat. Ook voor thuis is het altijd leuk om op geregelmatige basis een vers boeket of bloemstuk te verwachten, waarmee u uw interieur net dat tikje meer uitstraling geeft.

Twijfel niet langer en neem een bloemenabonnement*! 

Gemakkelijker kan het écht niet! Op deze manier hoeft u zelf niets meer te regelen, enkel nog maar genieten van al dat moois. Een bloemenabonnement is dus niet alleen handig voor het opvrolijken van uw huis, kantoor of winkel, maar maakt ook het ideale verjaardags- of huwelijkscadeau. De gelukkige(n) kunnen met het abonnement wanneer gewenst genieten van een prachtig boeket dat aan huis geleverd kan worden. 

Wenst u meer info over het bloemenabonnement*? 

Geïnteresseerd? Over het bloemenabonnement* kan u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons. Ik vertel er u graag alles over.

 

Enkel voor bloemen?

Nee hoor! Je kan ook bijvoorbeeld een onderhoudscontract nemen. Leer hier meer over in het hoofdstuk 'onderhoudscontract'

 

 

Bloemenabonnementen of cadeaubonnen*

-Enkel geldig op vertoon. 

-Niet terugbetaalbaar in specimen.


Volg je mij al op Instagram?